Suntem SaltSib. Producator saltele Romania. Sibiu. 

Noi credem ca somnul este Superputerea pe care o poate avea orice om. 

Am petrecut ani buni analizand magia si stiinta somnului, dupa care am luat cele mai bune decizii de productie pentru a obtine saltele de calitate inalta … in Romania. Ne-am dorit sa demonstram ca putem fabrica saltele de exceptie, la standarde europene, chiar la noi in tara. Feedback-ul pe care il primim zilnic de la partenerii nostri si de la clientii clientilor nostri este o validare a faptului ca ceea ce facem, facem bine. 

Suntem de peste 15 ani in acest domeniu si nu ne-am plictisit sa vorbim despre somn. Mai mult, credem in continuare cu tarie ca somnul bun da tonul calitatii vietii. Somnul odihnitor ne face sa fim mai prietenosi, mai ageri, mai destepti, mai energici… poate chiar si mai calzi, si mai buni. Daca ne-am bucura cu totii de un somn grozav in fiecare noapte, lumea ar fi un loc mai bun. 

SaltSib a pornit de la un vis, o misiune mareata, care a devenit rapid un vis implinit. Ne-am propus de la inceput sa producem saltele confortabile si ne imbunatatim continuu. Dorinta noastra este sa trezim potentialul suprem al oamenilor bine odihniti si de aceea suntem permanent conectati cu tot ce inseamna inovatie in designul si productia saltelelor de calitate. 

Echipa noastra de Customer Care este intotdeauna pregatita sa va ofere raspunsurile pe care le cautati pentru ca noi credem ca achizitia unei saltele ar trebui sa fie la fel de usoara ca urarea de somn pe care o spunem celor apropiati in fiecare seara. Mentinem o relatie stransa cu distribuitorii nostri si ne straduim intotdeauna sa ne plasam peste asteptarile acestora. Suntem onorati sa lucram cu fiecare distribuitor in parte, iar increderea pe care ne-o acordati ne responsabilizeaza si mai mult. 

Producator Saltele Romania. Cu capital 100% Romanesc

Firma SaltSib Design a luat nastere in decembrie 2012 in urma unui studiu amanuntit al pietei de saltele din Romania. Pe baza acestei cercetari am luat decizia sa producem saltele de calitate medie si de top la cel mai bun raport pret-calitate de pe piata. In acelasi timp am introdus si conceptul de saltea cu husa detasabila si lavabila.

Experienta de 15 ani in domeniul confortului ne-a ajutat sa proiectam si sa cream cele mai confortabile saltele.

Echipa Saltsib este o echipa tanara si energica care pe langa faptul ca este gata sa rezolve orice problema legata de productie si logistica ( dimensiuni atipice, manipularea saltelelor in cele mai sigure conditii si altele) pune pe prim plan nevoile clientilor oferind consultanta de cea mai buna calitate.

Activitatea se desfasoara intr-un spatiu nou, special proiectat si executat pentru activitatea de productie de saltele. Spatiul corespunde celor mai inalte standarde din lume!

Utilajele folosite de SaltSib sunt de generatie noua, fiind ultra performante. In constructia saltelelor folosim materiale atent alese de cea mai buna calitate.

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să analizăm preferințele dvs. și vă propun servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.

No products in the cart.