De peste 15 ani, SaltSib este un producator important de saltele din Romania. Ne proiectam saltelele cu cele mai confortabile materiale care promoveaza somnul de calitate si le adaptam pentru diferite nevoi de somn. 

Cu mii de saltele livrate pana acum in toata Romania si chiar peste hotare, SaltSib este partenerul preferat pentru multi retaileri romani, magazine online de home design, hoteluri si pensiuni, camine de batrani, clinici si spitale private.

De ce sa deveniti distribuitor SaltSib?

Va oferim reduceri exclusive pentru saltele

Bucurati-va de reduceri imbatabile la comenzi en-gros de saltele, cu preturi adaptate bugetelor dumneavoastra. 

Va oferim termen de plata

Termenul de plata se poate stabili in urma contractului incheiat si in urma conditiilor agreate de ambele parti, pentru un anumit rulaj. 

Va oferim livrare gratuita si rapida

Oferim transport gratuit in cele mai bune conditii, toate saltelele fiind impachetate corespunzator pentru a-si pastra integritatea. 

Stocuri permanente

Lucram cu stocuri permanente si putem oferi volume mari de saltele de acelasi tip. De asemenea, avem echipamentele necesare pentru a produce rapid saltele noi.

Va oferim produse de cea mai buna calitate

Clientii clientilor nostri ne recomanda, iar o calitate de exceptie a saltelelor va fi cu siguranta apreciata de clientii Dumneavoastra. 

Suport dedicat

Echipa noastra de gestionare conturi clienti este disponibila pentru a va ajuta in toate etapele procesului de achizitie. Contactati-ne. Suntem aici pentru a va ajuta. 

O gama variata de produse

Fiecare saltea pe care o producem poate fi realizata in mai multe dimensiuni. De asemenea, putem produce in fabrica noastra saltele atipice. 

Automatizarea, precizia in productie, cercetarea continua si maiestria design-ului sunt principiile pe care le adoptam pentru a oferi cea mai buna calitate saltelelor SaltSib. 

Folosim masini si echipamente moderne in etapele de productie, precum si materiale atent selectionate. Avem propria echipa de designeri saltele, iar productia saltelelor are loc intr-o serie de etape atent monitorizate si implementate – taiere tesatura, selectarea amestecului de umplere potrivit, cusaturi, matlasare, ambalaree. 

Saltelele SaltSib sunt un pachet convenabil si practic, incepand cu miezul constructiei si pana la stadiul de prezentare si ambalare. 

Daca doriti sa deveniti reseller SaltSib, nu ezitati sa ne contactati.

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să analizăm preferințele dvs. și vă propun servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.

No products in the cart.