Achizitionare echipamente performante in cadrul SALTSIB DESIGN SRL, COD SMIS 110119

Ca urmare a  implementarii acestui proiect, societatea noastra a achizitionat  utilaje tehnologice pentru fabricarea saltelelor, utilaje necesare a atingerii obiectivului de crestere a competitivitatii firmei prin consolidarea pozitiei de piata din sectorul productiei de saltele, crearea a noi locuri de munca. Utilajele achizitionate prin Programul Operational 2014-2020 sunt:
  • masina de pus fermoare pe ambele parti ale husei
  • linie automata productie arcuri
  • masina matlasat multineedle
  • masina inchis saltele
  • masina presat saltele.
Un alt rezultat, ca urmare a implementarii  acestui proiect, este cresterea promovarii produselor noastre prin achizitia magazinului on-line ( Categoria de ajutor de stat: Schema de ajutor de minimis pentru sprijinirea dezvoltarii microinteprinderilor in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020).

Obiectul contractului de finantare il reprezinta acordarea finantarii nerambursabile de catre AM, pentru implementarea Proiectului nr 11019  intitulat „Achizitionare echipamente performante in cadrul SALTSIB DESIGN SRL” .

Durata contractului si perioada de implementare a proiectului: 01.03.2018-31.05.2019

 Valoarea totala eligibila a proiectului:  967972.73 lei din care valoare eligibila nerambursabila din FEDR  658221.45 lei, valoare eligibila nerambursabila din bugetul national 116156.73 lei si valoare cofinantare beneficiar 193594.55 lei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de Uniunea europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

www.inforegio.ro
Facebook: facebook.com/inforegio.ro

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să analizăm preferințele dvs. și vă propun servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.

No products in the cart.