Cine este eligibil pentru a deveni partener sau distribuitor SaltSib?

Distribuitorii si partenerii SaltSib sunt magazine online si clasice de mobila si home design, lanturi hoteliere si hoteluri, moteluri, pensiuni, resorturi, clinici si spitale private. Daca vindeti saltele si/sau paturi sau daca sunteti furnizor de servicii in cadrul carora oferiti cazare sau un loc de odihna pentru oaspetii dumneavoastra, atunci sunteti eligibil pentru a deveni partener SaltSib.

Ce discounturi oferiti pentru partenerii SaltSib?

Oferim reduceri de pret in functie de rulaj, produse, campanii sezoniere si stabilim preturile in functie de nevoile unice ale clientilor nostri. Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata.

De unde pot sa comand saltele SaltSib daca sunt persoana fizica?

Puteti lua legatura cu unul din distribuitorii nostri din aria Dumneavoastra. De asemenea, puteti plasa comanda online pe site-ul www.saltsib.ro sau daca sunteti din Sibiu ne puteti vizita direct la fabrica din Strada Viticultorilor Nr 17, Sibiu.

Unde sunt fabricate saltelele SaltSib?

Toate saltelele SaltSib sunt fabricate chiar aici, in Romania. Le putem livra direct la Dumneavoastra acasa, la depozitul Dumneavoastra daca sunteti retailer, la hotelul pe care il administrati. Folosim materiale prietenoase cu natura in procesul de fabricatie al saltelelor si ne imbunatatim permanent strategiile de productie.

Puteti fabrica si saltele pe comanda?

Sigur. Desi oferta noastra cuprinde zeci de dimensiuni standard de saltele, putem produce saltele cu dimensiuni atipice. De asemenea, fabricam si saltele rotunde. Pentru aceasta, va rugam sa ne contactati i sa ne oferiti mai multe detalii despre ceea ce aveti nevoie.

Oferiti garantie pentru saltelele SaltSib?

Absolut. Toate saltelele SaltSib beneficiaza de garantie, pana la 6 ani. Verificati pagina produsului dorit pentru a afla exact care este garantia pentru modelul preferat de saltea.

Ce tip de saltele fabrica SaltSib?

Producem saltele din spuma poliuretanica, saltele cu plasa de arcuri, cu spuma memory si saltele cu arcuri impachetate individual. Fabricam atat saltele pentru adulti (single si double), cat si pentru copii si bebelusi.

Cam in cat timp se poate realiza o saltea la comanda?

O saltea rotunda se produce in 7-10 zile de la comanda! O comanda ce contine saltele cu dimensiuni standard se poate onora in 3- 5 zile.

Cum se livreaza saltelele SaltSib?

Livrarile catre persoane fizice se fac prin firme de courier, iar livrarile catre partenerii nostri distribuitori se fac cu masini proprii, camioane sau microbus! Detinem o flota proprie de doua microbusuri si un camion. In plus, colaboram frecvent cu diferiti transportatori.

Anumite modele de saltea se pot rula si le livram rulate ( suntem primii producatori romani care au cumparat utilaje de roluire a saltelelor in anul 2014 ). O parte din saltele trebuie presalte, vidate si apoi rulate. Altele au in compozitie arcuri clasice; prin urmare, le livram asa cum sunt.

Care sunt cele mai uzuale si cerute dimensiuni de saltele?

Majoritatea saltelelor sunt de dimensiunea 160×200 cm, locul doi fiind ocupat de saltelele 140x200cm. Pe locul 3 se afla saltelele cu dimensiune180x200 cm, iar apoi urmeaza cele de 90x200cm si 120×200 cm.

Ce dimensiuni de saltele ofera SaltSib?

Saltelele SaltSib sunt disponibile in mai multe dimensiuni, pentru ca toti cumparatorii sa-si poata gasi cu usurinta configuratia potrivita pentru somn. 

Cele mai uzuale dimensiuni de saltele SaltSib sunt:

 • saltele 190x 80 cm
 • saltele 190 x 90 cm
 • saltele 190 x 120 cm
 • saltele 190 x 140 cm
 • saltele saltsib 190 x 160 cm
 • saltele 190 x 180 cm
 • saltele mari 200 x 80 cm
 • saltele 200 x 90 cm
 • saltele 200 x 120 cm
 • saltele 200 x 140 cm
 • saltele 200 x 160 cm
 • saltele 200 x 180 cm

In afara de aceste dimensiuni, putem produce orice alte saltele cu dimensiuni atipice. Doar contactati-ne si va vom ajuta in acest sens.

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să analizăm preferințele dvs. și vă propun servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.

No products in the cart.