Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice.
Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail la SALTSIB DESIGN SRL, Str. Viticultorilor nr.17, oras Sibiu, jud. Sibiu, telefon 0741 085 292, e-mail: sugestiisireclamatii@saltsib.ro
In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat; folosirea lui nu este insa obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecinţele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data primirii de catre noi a produselor.

Vom efectua aceasta rambursare prin ordin de plata, rambursarea sumei pe card sau numerar la sediul firmei, in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Expediati produsele la adresa :Str. Viticultorilor nr.17, oras Sibiu, jud.Sibiu, Fabrica SaltSib, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Se vor opri sumele necesare reconditionarii si reambalarii produselor pentru a putea fi revandute.

  1. In cazul in care produsele a caror returnare se solicita prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, componente sau accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, sau nu sunt returnate in aceeasi stare in care au fost livrate catre CLIENT, SC SALTSIB DESIGN SRL  are dreptul de a decide refuzarea returului.
  2. Produsele executate pe dimensiuni speciale si/sau personalizate de catre client (nu de serie) nu vor putea fi returnate;
  3. Pentru a putea fi returnata, comanda Dvs. trebuie sa fie insotita la returnare de toate documentele care v-au fost inmanate odata cu produsul: factura, chitanta, certificate de garantie si orice alte documente care v-au fost predate;
  4. Daca nu detineti toate aceste documente, nu puteti returna produsul;
  5. Saltelele, pernele, lenjeriile, NU se returnează și NU se înlocuiesc decât în lipsa de conformitate și doar Sigilate.

Personalul SC SALTSIB DESIGN SRL nu se deplaseaza la domiciliul clientului pentru ridicarea produselor.

Nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client si avem dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de catre transportul si manipularea efectuate de catre client.
Pentru saltele deteriorate la transport se va percepe o taxa suplimentara pentru aducerea la starea initiala (schimbare husa, curatarea chimica, etc.):

  • 95 lei pentru saltele cu dimensiunea de maxim 135×200 cm
  • 145 lei pentru saltele cu dimensiunea de minim 140×190 cm

Model de formular de retragere

Prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.

– Catre [aici se introduce numele, adresa postala si, daca este cazul, numarul de telefon, numarul de fax si adresa de e-mail ale profesionistului]:

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse -……………………………….. primite la data ……………………- Numele consumatorului (consumatorilor)
– Adresa consumatorului (consumatorilor)
– Semnatura consumatorului (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie)
-Data

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să analizăm preferințele dvs. și vă propun servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.

No products in the cart.