In Romania si in toata lumea, hotelurile si pensiunile inteleg din ce in ce mai mult importanta mentinerii unui standard ridicat de calitate, pentru a satisface diferitele nevoi ale turistilor care doresc sa innopteze pentru una sau mai multe zile, sa se odihneasca perfect, chiar si atunci cand sunt in concediu sau in delegatie.

Aceasta nevoie implica un grad ridicat de atentie la configuratia saltelei. Daca clientii dumneavoastra se vor bucura de un somn de calitate pe parcursul noptilor petrecute in hotelul sau pensiunea pe care o administrati, puteti spune ca i-ati castigat in proportie de peste 70%.

Calitatea patului este acum unul din principalele aspecte la care este atent un client in timpul sederii sale intr-un hotel sau o pensiune. Cei mai multi turisti evalueaza un hotel sau o pensiune fiind influentati intr-o masura foarte mare de calitatea somnului pe care l-au avut.

De fapt, camerele de hotel trebuie sa fie constant actualizate la noile cerinte de calitate impuse. O odihna de calitate, pe langa starea de spirit din timpul sejurului, va avea cu siguranta si un efect pozitiv asupra recenziilor online ale clientilor, care sunt din ce in ce mai atenti la evaluarea unui hotel din toate punctele de vedere.

In ultimii ani, SaltSib a devenit un partener de incredere pentru multe hoteluri si pensiuni din Romania, iar acest lucru s-a datorat calitatii sporite a saltelelor  ferite, preturilor avantajoase, livrarii rapide, ideilor inovatoare de natura practica si estetica.

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să analizăm preferințele dvs. și vă propun servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.

No products in the cart.