SC SALTSIB DESIGN SRL pune la dispozitia dvs produse-saltele cu plata in numerar sau plata online folosind cardul prin sistemul PayU.
Va multumim pentru intelegere si va dorim cumparaturi placute, Saltsib.ro.

O adresa de e-mail pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor: sugestiisireclamatii@saltsib.ro. Elemente din continutul siteului – texte, elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date – sunt proprietatea SC SALTSIB DESIGN SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC SALTSIB DESIGN SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna: Strajan Stefan, 0745 139 483, sugestiisireclamatii@saltsib.ro

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să analizăm preferințele dvs. și vă propun servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.

No products in the cart.