Website-ul prezent la adresa http://www.saltsib.ro, denumit in continuare Saltsib, este administrat si reprezinta proprietatea SC SALTSIB DESIGN SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J32/1095/2012 , avand cod unic de inregistrare RO31016406.

Prin lansarea unei comenzi pe Saltsib.ro declarati ca sunteti de acord cu conditiile prezentate mai jos.

 1. Site-ul http://www.saltsib.ro , denumit in continuare ‘Site’, este operat de si se refera la SC SALTSIB DESIGN SRL;
 2. Prin termenul de “Furnizor” se intelege http://www.saltsib.ro si/sau SC SALTSIB DESIGN SRL;
 3. Prin termenul de “Utilizator” se intelege orice persoana fizica sau juridica ce foloseste serviciile prezente pe site (vizualizare, accesare informatii, inregistrare, creare de cont, comanda de produse si orice servicii existente pe site);
 4. Prin termenul “Servicii” se intelege ca furnizorul acorda utilizatorului accesul la datele si informatiile provenite de la furnizorii sai, prin intermediul site-ului.
 5. Site-ul nu este si nu poate fi facut responsabil pentru indisponibilitati si defectiuni ce pot surveni in functionarea site-ului si nici pentru continutul site-ului.
 6. Imaginile produselor prezentate pe Saltsib.ro cat si datele de ordin tehnic ale acestora nu constituie obligativitate contractuala.
 7. Furnizorul si furnizorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru niciun fel de pierdere cauzata de catre evenimente care nu se afla sub controlul furnizorului si/sau de catre erori din partea utilizatorului.
 8. Furnizorul nu poate fi facut responsabil pentru pierderi directe sau indirect, ce pot surveni din deficient de functionare ale site-ului si/sau de catre folosirea incorecta a serviciilor de catre utilizator.
 9. Utilizatorul se obliga sa foloseasca Site-ul doar in scopuri legale si ii este interzis sa:
  – Publice, reproduca, copieze, transmita sau transfera continutul site-ului (in forma in care se regaseste pe site sau in forme modificate) catre orice mediu de comunicare sau de stocare a informatiei: publicatii tiparite, website-uri, blog-uri, servere etc.;
  – Indeparteze posibile insemne care certifica dreptul de autor ale furnizorului sau furnizorilor sai asupra continutului site-ului;
  – Atenteze la buna functionare si la securitatea site-ului, prin orice fel de tactici.
 10. Utilizatorul este de acord cu faptul ca furnizorul nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii , prin Internet si/sau prin serviciile site-ului. Utilizatorul este de acord cu faptul ca serviciile sunt disponibile prin Internet si ca furnizorul nu poate garanta ca informatia pe care utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciile este permanent in siguranta.
 11. http://www.saltsib.ro are dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului document de Termeni de Utilizare.
 12. Folosirea site-ului si a serviciilor presupune faptul ca sunteti de acord cu toate prevederile prezentului document de Termeni de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezentul document, va rugam sa incetati din a folosi site-ul si serviciile
 13. Drepturile de proprietate intelectuala asupra materialelor prezentate pe acest site apartin SALTSIB DESIGN SRL.
  Imaginile produselor prezentate pe Saltsib.ro  cat si datele de ordin tehnic ale acestora nu constituie obligativitate contractuala.Acestea sunt puse la dispozitia noastra de catre furnizori, importatori sau producatori, motiv pentru care pot aparea foarte mici inadvertente intre acestea si caracteristicile reale ale produselor. Trebuie sa stiti ca depunem tot efortul pentru a va furniza informatii exacte despre produsele prezentate pe acest website.
 14. Costurile transportului pentru produsele care sunt returnate catre Saltsib.ro sunt suportate in intregime de beneficiarul comenzii.
 15. Saltsib.ro nu comercializeaza produse in afara Romaniei.

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să analizăm preferințele dvs. și vă propun servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.

No products in the cart.